Camping i Nordjylland

Har du fået øjnene op for alle de skønne ting, som Danmark har at byde på? Når mange tænker ferie, tænker de per automatik udlandet. Men de har måske ikke taget et par minutter til at overveje, hvor vidunderlig Danmark kan være om sommeren.

Der er mange forskellige måder, I kan tage på ferie på. Og der er flere overvejelser, når der står ferieplanlægning på programmet. Hvor skal vi hen? Hvor lang tid skal vi være afsted? Er der en hund, der skal passes, mens vi er væk? Hvor stor betydning har vejret for beslutningen?

Overvejelserne er mange, og det er selvfølgelig kun jer selv, der selv bedst ved, hvad I allerhelst vil i jeres sommerferie. Der er heldigvis også mange sommerferier at tage af, så mon ikke, I kan få prøvet lidt forskelligt af.

Ferie i Danmark

Hvis valget er landet på en skøn dansk ferie, da I gennemgik feriemulighederne, kan det være, der er andre spørgsmål og overvejelser, der er kommet på bordet. Hvor henne i landet skal vi holde ferie? Skal det være i sommerhus, på hotel, i campingvogn eller noget helt fjerde?

Alt sammen kan noget helt unikt hver især. Det kan også have betydning, om I har børn – hvad vil være det fedeste for børnene i sommerferien? Er der noget, I skal ud og se eller prøve i ferien?

Om I er en børnefamilie eller ej, så er det masser af muligheder for en vidunderlig ferie i Danmark. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad I kan give jer til i jeres sommerferie.

Tag på camping med hele familien

Måske er i garvede campister, eller måske er det en verden, I er nysgerrige på og gerne vil prøve af. Camping er en fantastisk mulighed for at prøve noget, som ikke minder om hverdagen.

Camping kan foregå på flere måder. Det kan være i telt, campingvogn eller hytte. Alt efter hvad I foretrækker, er der flere forskellige muligheder. Hvis I allerhelst vil have alt tæt på, kan en hytte være en god idé, hvor I har et fuldt funktionelt køkken og eget toilet og bad. En campingvogn har ikke nødvendigvis alt det nødvendige, hvor det vil være nødvendigt at anvende fællesfaciliteterne på campingpladsen.

Hvis I er afsted i telt, vil det være essentielt, at der er alle de fællesfaciliteter på campingpladsen, der skal til, for at I kan få en god ferie.

En campingferie på en campingplads kan være jeres egen lille familie, eller I kan vælge at invitere hele familien med på tur. Lav en hyggelig lille camp med familiens campingvogne stående ved siden af hinanden, lej en hytte det kan rumme jer alle, eller lej eventuelt flere mindre hytter. Måske børnene ville synes, det kunne være sjovt at overnatte i telt – det er lidt spændende og anderledes, end hvad de er vant til i hverdagen.

Nyd Nordjylland

Camping i Nordjylland er ikke at kimse af. Der er rig mulighed for at få en på opleveren for alle aldersgrupper. Tag på oplevelse i de mange naturskønne områder, besøg forlystelsesparker, tag på udflugt og nyd de rolige dage på campingpladsen.

Danmark er heldigvis ikke større, end at man mere eller mindre kan komme rundt i hele landet, uden det skal føles som en hel dagsrejse. Er I bosiddende på Sjælland eller Fyn og er lidt nysgerrige på det nordjyske?

Tank bilen og afsted med jer! Med en campingferie i Nordjylland kan I få tanket op i oplevelsesbanken, se områder og attraktioner I ikke nødvendigvis har set før og nyde den danske formidable sommer sammen. Mulighederne er mange, så er det bare lige med at vælge, hvad I allerhelst vil.